Nørre Aaby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 25. januar 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 25. januar 2020

DR1

00:40  

Kriminalkommissær Foyle (18)
Kriminalkommissær Foyle (18) "Nedbrudte sjæle". Mange er stærkt mærkede af krigen, og godset Sackville House er blevet omdannet til psykiatrisk klinik for traumatiserede soldater. Foyle spiller jævnligt skak med en af stedets læger, den polske flygtning Josef Novak, hvis familie er blevet sendt i kz-lejr af nazisterne. Foyle har sympati for Novak, men da en af lægens kolleger findes myrdet, må Foyle se i øjnene, at sporene synes at pege på hans nye ven. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Simon Langton.

02:10  

Deep State (2:8)
Deep State (2:8) Eksspionen Max er blevet tvunget tilbage på jobbet af MI6-chefen George White. På mission i Beirut ved han ikke længere, hvem han kan stole på. Næste stop er at finde hans kollega Leyla, der er i det lokale politis varetægt. Samtidig har Max' kone gravet oplysninger frem, der er livsfarlige for hende selv og hendes familie.

02:55  

Bonderøven 2009 (12)
Bonderøven 2009 (12) Frank og Theresa er blevet forældre, så nu er der ekstra travlt på Kastaniegården. Der skal høstes tomater til ketchup, og Frank sætter en ny dør i hullet i væggen. Og så skal der hentes sutter til den lille nye bonderøv. Sendt første gang 29.03.09

03:25  

Kender Du Typen? - med stripperstang og biksemad
Kender Du Typen? - med stripperstang og biksemad Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Vært: Mads Steffensen

04:10  

Hammerslag 2017 (15)
Hammerslag 2017 (15) Hammerslag starter aftenens udsendelse i det sydfynske øhav - nærmere bestemt på Ærø. Her skal mæglerne først forsøge at gætte prisen på et byhus i "eventyrbyen" Ærøskøbing, før turen går lidt længere nordpå til et charmerende landsted. Og da Ærø altid har haft tætte forbindelser til Sønderjylland, slutter vi i Sønderborg med kig til havnen fra en særdeles flot og indbydende bolig. Vært: Christian Degn

04:55  

Skattejægerne 2015 (29)
Skattejægerne 2015 (29) Et specielt stykke julepynt dukker op, når marskandiseren Rikke Fog og hendes far Frede holder juleloppemarked i butikken. I Tversted slår Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen dørene op til julesalg, men det glider ikke så let, som de håber. Og så er boligstylisten Katrine Martensen-Larsen på jagt efter gammelt julepynt til en billedserie.

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:30  

Midt i naturen (7:8)
Midt i naturen (7:8) Rundt omkring i Europa forsøger man at genskabe de åbne landskaber til gavn for vækster og dyr, der er i stor fare for at uddø. Den ene af seriens to værter, Martin Emtenäs, er rejst til Bulgarien for at se på de tiltag, der er gjort der, og Yvette Hermundstad har taget turen til Uppsala, hvor man tester Gotlandsponyer for at se, om de ligesom europæiske bisonokser i fremtiden kan kan være med til at beskytte miljøet. Nordvision fra Sverige.

07:30  

Antikkrejlerne med kendisser (86)
Antikkrejlerne med kendisser (86) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:30  

Antikkrejlerne med kendisser (87)
Antikkrejlerne med kendisser (87) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:15  

Verdenseliten bag lukkede døre: Topmødet i Davos
Verdenseliten bag lukkede døre: Topmødet i Davos Hvert år samles regeringsledere, erhvervsliv og NGO'er til årsmødet World Economic Forum (WEF) i Davos, Schweiz. Her diskuterer de verdens mest presserende problemer som klimakrisen, Brexit, afbrænding af Amazonas regnskov og handelskrigen mellem USA-Kina. Er WEF med til at skabe en bedre fremtid for vores planet, eller fungerer mødet blot som platform for virksomheder til at lobbye for deres egen dagsorden?

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjeneste fra Ebeltoft kirke
Gudstjeneste fra Ebeltoft kirke Nyt år og muligheder for at møde nye mennesker. På arbejde, i fritiden, i familien eller i kirken. Sognepræst Maria Louise Sønderby Andersen, der er dagens liturg, har sat sig i den ene af to stole ved et cafébord i kirken. I den tomme stol vil en salmedigter senere sætte sig og sammen vil de to være i dialog om dagens tekst. Salmer: Alle mine kiler skal være hos dig, DDS 441, Opstandelsen er lige her, 100salmer 829, Du fylder mig med glæde, DDS 371, Nu går solen sin vej, DDS 786.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (7)
Den lille prinsesse (7) Den lille prinsesse vil så gerne ha en rigtig cykel i stedet for sin trehjulede. Men det er jo lidt svært at cykle på sådan en, så måske skulle hun vente, til hun bliver lidt ældre.

05:20  

Inui (24)
Inui (24)

05:30  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

05:50  

Minisekterne (23)
Minisekterne (23) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:03  

Rita og Krokodille - Sne
Rita og Krokodille - Sne Det har sneet. Rita og Krokodille skal ud og kælke. På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til kælke kapløb. Men bakken er høj og stejl og Rita tør ikke helt køre. Hun giver Krokodille skylden og smider ham af kælken. Da hun prøver at undskylde, er Krokodille allerede frosset til en glat istap. Pludselig begynder begge to at glide ned af bakken, Rita ovenpå Krokodilles ryg! Rita er hunderæd! Men det er også sjovt. Vennerne vinder! Sammen.

06:05  

Min lille hund Mester (7)
Min lille hund Mester (7) Mester er blevet far, men han viser ikke den store interesse, da Thomas præsenterer ham for hans hvalpe. Hvordan i alverden skulle de være hans, når de ikke ser ud ligesom ham? Thomas forstår ikke Mester, da hvalpene alle sammen ligner ham på en prik. Thomas bliver desværre nødt til at aflevere hvalpene tilbage til hunhundens ejer, som savner de små hvalpe. Først da de bliver hentet, forstår Mester at han har mistet noget. Særligt én af hvalpene, den der er lidt mere egoistisk end de andre. "Lige min type. Kommer og går som det passer ham."

06:15  

Bamselægen - Forkølet (13)
Bamselægen - Forkølet (13) Atjuuu! Bamsen Selma er blevet syg. Det er en ordentlig omgang med ondt i maven og opkast, så Noomi tænker, at det er bedst, hvis Bamselægen Sandra undersøger Selma. Bamselægen skal bruge en assistent, og det vil Noomi gerne hjælpe til med. Sammen prøver Bamselægen og Noomi at finde ud af, hvad der kan være galt med bamsen Selma. Så der skal laves en næsepodning og en masse andet. Bare de nu kan finde ud af, hvad der er galt, så Selma kan blive rask.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris II (47)
Gurli Gris II (47) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (48)
Gurli Gris II (48) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (3)
Rasmus Klump (3) Luftens akrobater

07:30  

Pippi på de 7 have
Pippi på de 7 have Pippis far sender besked om, at han er taget til fange af sørøvere på en tropeø. Pippi, Tommy og Annika tager afsted for at redde ham - flyvende i Pippis store seng! Svensk spillefilm fra 1969 over Astrid Lindgrens klassiske børnebog Instruktion: Olle Hellbom Medvirkende: Inger Nilsson, Beppe Wolgers, Per Sundberg, Maria Persson

 
DR1

09:30  

Taggart: Soning
Taggart: Soning Billy McCree findes død i sit værksted med sin afskårne hånd ved sin side. Det ligner en hævngerning, og mistanken falder på den nyligt løsladte røver Jim Naysmith, som McCrees vidneudsagn sendte bag tremmer i 20 år. Men Taggartholdet må starte forfra, for Naysmith har et tilsyneladende skudsikkert alibi. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Morag Fullarton.

10:40  

Vilde dyreungers første leveår (3:3)
Vilde dyreungers første leveår (3:3) De er nuttede, kluntede og sårbare. For nyfødte dyreunger er det første leveår det sværeste og mest farlige. Her følger vi seks ikoniske dyreunger, når de for første gang oplever verden på egen hånd. Kan de klare sig uden deres mors erfaring at støtte sig til? Hvad kræver det for at stå på egne ben? Og hvordan holder de sig raske og i sikkerhed?

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:45  

Nixons beskidte tricks (3:4) - Politisk stormvejr
Nixons beskidte tricks (3:4) - Politisk stormvejr Richard Nixon er en af det 20. århundredes mest omdiskuterede politikere. Gennem fire programmer udforsker vi hans liv - fra hans tidlige politiske karriere, de nervepirrende tv-debatter med John F. Kennedy og til Watergate-skandalen, der tvang ham til at trække sig fra præsident-embedet. Denne gang ser vi nærmere på Nixons sejr ved præsidentvalget i 1968, der var baseret på et løfte om at afslutte Vietnamkrigen, men som han selv saboterede.

11:30  

Gamle Danmark (7)
Gamle Danmark (7) Overflodssamfundet fik nye statussymboler. Bilen blev boligens tredje rum, og i bilismens spor fulgte parcelhusfolket. Lønnen steg, arbejdstiden faldt, og femdagesugen og længere ferie gjorde fritiden til efterkrigstidens største industri. I præstegården i Tjæreborg grundlagdes en ny global feriekultur: charter. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

09:10  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

09:15  

Flaskepost fra Stillehavet II (11)
Flaskepost fra Stillehavet II (11) Det er fint med solceller, batterier og elektrisk lys. Men der er et stort problem. Hvad gør man med batterierne, når de er ødelagt?

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:25  

Vitello - bygger en monster fælde (6)
Vitello - bygger en monster fælde (6) Er der noget Vitello elsker, så er det monstre. Og zombier. Og mumier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er aften og mørkt og man ikke ved om der ligger noget under sengen.

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

12:30  

Ruth & Alex
Ruth & Alex New Yorker-parret Ruth og Alex Carver har boet i den samme lejlighed i 40 år. De er ikke længere helt unge og overvejer, om det er tid til at se sig om efter et sted med elevator i stedet for trapper op til femte sal. Det er en beslutning, der slider på ægteskabet, men heldigvis ruster gammel kærlighed ikke så let. Ruth: Diane Keaton. Alex: Morgan Freeman. Lily: Cynthia Nixon. Instruktion: Richard Loncraine.

DR2

13:10  

Gamle Danmark (8)
Gamle Danmark (8) Velstanden fik finkulturelle udtryk: Lousiana, Sonning-prisen, Det danske Akademi og Kulturministeriet. Den brede befolkning så med skepsis på kulturelle krumspring for skattemillioner. Det kom til en kulturkrig, da de lavestlønnede jyske arbejdere rejste sig i protest mod den uforståelige abstrakte kunst. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 13. marts 1984.

14:30  

Een gang strømer ... (4:6)
Een gang strømer ... (4:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Stens specialgruppe er under stærkt pres, og Karl træffer en vigtig beslutning. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg:Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 1987

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (13)
Morten Skildpadde II (13)

12:20  

Morten Skildpadde II (14)
Morten Skildpadde II (14)

12:45  

Kika og Bob (24)
Kika og Bob (24) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (24)
Junglebogen (24)

13:10  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

13:30  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

13:55  

Brillebjørn (23)
Brillebjørn (23) Norsk dramaserie. Ruby er sulten og venter på aftensmad. Hun er så sulten, at hun ikke vil lege med noget af sit legetøj, og så går tiden langsomt.

14:00  

Alfons Åberg (4)
Alfons Åberg (4) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen er sur i dag, så Findus er nødt til at narre ham til at blive i godt humør igen.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

16:00  

Løvens hule (4:8)
Løvens hule (4:8) Sønderjyderne, Kevin og Christian, gør løverne bløde i knæene med deres charmerende personligheder - men er det nok til at lande en investering i deres særlige svejseanlæg? Eller går pengene i stedet til ægteparret, Ann Sofie og Jakob, som har opfundet kaffefiltre til stempelkander?

17:00  

Frederik IX - Skæbnen forpligter (4:4)
Frederik IX - Skæbnen forpligter (4:4) Historisk dramadokumentarisk serie om Dronningens far, Frederik IX, og monarkiet i hans levetid. I 1947 udråbes den 48 år gamle kronprins Frederik til Konge af Danmark. Det nye kongepar lægger en ny og mere åben stil for døren end kongens far Christian X. Men snart står den nye konge overfor et vanskeligt valg, da han skal være med til at afgøre om hans ældste datter, prinsesse Margrethe, engang skal arve tronen. For uden sønner går tronen videre til hans bror, prins Knud, og dennes sønner. Det kræver dog en lovændring og hvad siger danskerne til det?

DR2

15:25  

Smuglerne (5:6)
Smuglerne (5:6) Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

16:05  

Smuglerne (6:6)
Smuglerne (6:6) Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

16:50  

Store danskere - Leif Panduro
Store danskere - Leif Panduro Hans mor var sindssyg og hans far var nazist. Forfatteren Leif Panduro fik en barsk start på livet. En hård barndom gjorde Panduro til en skarp iagttager af mennesker - en evne han brugte flittigt, både når han skrev sine populære romaner og ikke mindst de TV-spil, der lagde gaderne øde i 60'erne og 70'erne. I en tid hvor velfærden voksede med eksplosiv hast, undrede Leif Panduro sig i sine værker over, hvorfor danskernes tilfredshed ikke voksede tilsvarende. Tilrettelæggelse: Lone Krüger Bodholdt. Sendt første gang 25.04.04.

17:30  

Tora! Tora! Tora!
Tora! Tora! Tora! I 1941 er Japan og USA i konflikt. Det japanske militær planlægger et overraskelsesangreb på den amerikanske flåde ved Pearl Harbor. Det lykkes de amerikanske kodeknusere at dechifrere nogle af de interne japanske meddelelser. Men efterretningstjenesten kan ikke overbevise hærledelsen om, at der er et japansk angreb under opsejling. Admiral Kimmel: Martin Balsam. General Short: Jason Robards. Admiral Yamamoto: Soh Yamamura. Instruktion: Richard Fleischer, Kinji Fukasaku og Toshio Masuda.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VI (14)
Gurli Gris VI (14) Spejle

15:10  

Gurli Gris VI (15)
Gurli Gris VI (15) Pedro kommer for sent

15:15  

Simon
Simon Super-storebror

15:20  

Ridderprinsessen Nella (27)
Ridderprinsessen Nella (27)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (55)
Vidundervovsen Vaffel (55)

15:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Det lugter af fisk

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Forældredrama

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder et sumpmonster + Vovserne redder de skjulte gyldne kødben

16:53  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

17:00  

Gepetto News I (4)
Gepetto News I (4) I dagens Gepetto kan du møde: en super psykopatisk gårdvagt, verdens dårligste tryllekunstner, en syngende ko og en vognmand, som er forelsket i sin lastbil. Det er alt sammen i GEPETTO NEWS. Programmet, hvor studievært Jacob Riising og en masse dukker giver dig alle de nyheder du ikke vidste, du havde brug for.

17:30  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

17:45  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

DR1

18:00  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Wales - Storbritanniens vilde vest
Wales - Storbritanniens vilde vest Wales er Storbritanniens mindste område - med et landskab indhyllet i myter og sagn. Det var her, J.R.R. Tolkien hentede inspiration til det episke eventyr 'Hobbitten' og sin verdensberømte trilogi 'Ringenes Herre'. Tag med og oplev en region fuld af utæmmet liv, forrevne klipper og kuperede landskaber, når vi, ved hjælp af droner og mini-kameraer, zoomer ind på naturen og det fascinerende dyreliv i Storbritanniens vilde vest.

20:00  

Versus (4:8)
Versus (4:8) Gør dig klar til endnu en nervepirrende Versusaften, hvor der er noget på spil for både deltagerne i studiet og seerne derhjemme. Denne gang er der blandt andet eftersøgningsdyst midt om natten mellem én hundesnude og ni jægere. Hjalte og Tjelle skal besøge Onkel Reje på hans sørøverskib, og ude i skoven kæmper en éthjulet cykel og en klatrer om at komme både hurtigt ned og til tops igen på Sjællands højest tilgængelige punkt. I studiet tæller duellanterne både en dartspiller, en kloakmester, en discgolfer og en håndboldspiller, mens aftenen slutter af med faceoff mellem to slags fjernstyret grej: en drone og to fjernstyrede biler.

DR2

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager dramatiker Line Knutzon fat på salmen "Hyggelig, rolig".

20:00  

Bænken
Bænken Kaj har for længst meldt sig ud af samfundet og sidder nu hver dag og forsumper sammen med de andre, på bænken. Men en dag flytter Liv ind i området med sin søn Jonas - hun er flygtet fra en voldelig mand, og af nød beder hun Kaj og hans ven Stig passe på Jonas, mens hun er på arbejde. Selv om Kaj er uvillig i begyndelsen, bløder han snart op overfor Jonas - som i virkeligheden også er hans barnebarn. Kaj bliver nødt til at vælge, om han fortsat vil skjule sig på bunden af flasken, eller om han vil give sig til kende - om han vil risikere afvisning for måske at kunne hjælpe Liv og Jonas. Kaj: Jesper Christensen. Jonas: Marius Sonne Janischefska. Liv: Stine Holm Joensen. Stig: Nicolaj Kopernikus. Kim: Jens Albinus. Lars: Lars Brygmann. Connie: Sarah Kjærgaard Boberg. Carsten: Erik Hovby Jørgensen. Bo: Benjamin Boe Rasmussen. Lis: Britta Lillesøe. Manuskript: Kim Leona og Per Fly. Instruktion: Per Fly. Foto: Jørgen Johansson. Scenografi: Søren Gam. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (7)
F for får V (7)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (4:10)
Pax' jordiske eventyr III (4:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bager i et bageri. Hun stortrives blandt de forskellige deje og dufte, bygger et rumskib af marcipan, laver ved en fejl en legendarisk Bruxelles sandwich - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)

18:40  

Pyjamasheltene (24)
Pyjamasheltene (24)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Svampebob Firkant VII (24)
Svampebob Firkant VII (24)

19:45  

Vi' bare bjørne III (24)
Vi' bare bjørne III (24)

20:00  

En isbjørn i New York
En isbjørn i New York Livet kan kræve sin bjørn - bare spørg Norm, en isbjørn med usædvanlige talenter og et hjerte så stort som vildmarken. Da han hører, at der skal bygges menneskehuse i hans arktiske baghave, kommer Norm til undsætning. Med en broget flok lemminger ved sin side sætter Norm kurs mod New Yorks asfaltjungle på en løssluppen mission for at stoppe vanviddet og redde Arktis.

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XV (3)
Kriminalkommissær Barnaby XV (3) "Døden og divaerne". Livet - og døden - efterligner kunsten, da Midsomer rammes af en række bizarre mord. Mordene er kopier af mordene i en række gyserfilm fra 60'erne. Alle filmene havde de to rivaliserende søstre Stella Harris og Diana Davenport i hovedrollerne. Efter mere end 40 år er de to søstre stadig bitre rivaler. Men har de noget med mordene at gøre? John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nick Laughland.

22:30  

Vera: Gamle sår
Vera: Gamle sår I 1984 forsvandt teenagepigen Carrie under den store engelske minearbejderstrejke. Nu dukker hendes halvt begravede lig op i en skov. Alle andre end pigens far troede, at den rebelske teenager var stukket af hjemmefra for at begynde på en frisk i London. Nu, mere end 30 år senere, sætter jagten på hendes morder ind. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:30  

Krigen der splittede min familie
Krigen der splittede min familie Dansk dokumentar fra 2019 De fleste familier gemmer på en uløselig familie konflikt, som betyder, at familien ikke længere taler sammen. Det gælder også for familien Fischermann Derfor beslutter familiens yngste medlem, barnebarnet Benjamin, sig for at undersøge, hvorfor hans familie er så dysfunktionel. Det han finder, viser med al tydelighed at 2. Verdenskrig og Hitlers rædselsregime stadig kaster lange skygger ind i en hel almindelig dansk familie anno 2019.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Fornærmelsen
Filmperler: Fornærmelsen En sommerdag i Beirut kommer Tony op at skændes med Yasser over et ødelagt nedløbsrør. Tony er kristen libaneser. Yasser er palæstinensisk flygtning. Da Yasser forsøger at undskylde, stikker Tony ham en utilgivelig fornærmelse. Det, der starter som en mindre uoverensstemmelse mellem to dumstædige mænd, eskalerer til en gigantisk og principiel retssag, som følges af hele nationen. 'Fornærmelsen' blev nomineret til en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Medvirkende: Adel Karam, Kamel El Basha, Camille Salameh m.fl. Instruktion: Ziad Doueiri.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

En sag for mr. Whicher: Mordet i Angel Lane
En sag for mr. Whicher: Mordet i Angel Lane Scotland Yard-detektiven Jack Whicher har forladt politiet, men snart hvirvles han alligevel ind i en ny sag. Da han redder en kvinde fra et overfald, erfarer han, at hun er på desperat eftersøgning efter sin forsvundne niece, Mary. Whicher beslutter sig for at opspore Mary, og det sender ham på kollisionskurs med en række magtfulde personer. Whicher: Paddy Considine. Susan Spencer: Olivia Colman. Instruktion: Christopher Menaul.

01:30  

Kriminalkommissær Foyle (19)
Kriminalkommissær Foyle (19) . "Maj 1945". Krigen nærmer sig sin afslutning, og for Foyle betyder det, at pensionen venter. Men før han kan sige farvel til politiarbejdet, må han opklare en sidste sag. Foyle er en del af komiteen, der skal forberede festlighederne i anledning af krigens afslutning. Da et af medlemmerne af komiteen bliver myrdet, kommer Foyle på sporet af en af krigens mest beskidte hemmeligheder. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Tristram Powell.

03:05  

Sex Tape
Sex Tape Hvad stiller man op, hvis sexlivet skranter? Jay og Annie vælger at indspille en fræk sovekammervideo med dem selv i hovedrollerne. Uheldigvis kommer Jay til at uploade videoen til vennernes og familiens iPads - selv postbudet har fået en kopi. Panikslagne går parret i gang med at inddæmme katastrofen. Kan de få fingre i alle kopierne - og redde deres gode ry og ægteskab? Medvirkende: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry m.fl. Instruktion: Jake Kasdan.

DR2

00:50  

Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld
Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld De dræber for spændingens skyld. Storvildtjægere betaler i dyre domme for at nedlægge Afrikas store dyr som løver, næsehorn, leoparder, elefanter og bøfler, selvom de er truede dyrearter. Her udforskes den kommercielle trofæjagtindustri og dilemmaerne ved den - fra opdrættere, der kæmper for bevarelse af det vilde dyrliv til jægere, der ønsker at nedlægge 'The Big Five'. Er storvildtjagt nødvendig for naturbevarelse? Eller bør jagt på Afrikas store dyr forbydes?

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, NRAABY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0124063503